Rådgivning kring olika nyanser

Vad man har för färger på väggarna hemma och vad man har för tapeter gör väldigt mycket för hela inredningen som man har hemma. Det förändrar hela känslan man får i hemmet. Har man starka färger blir det roligare och piggare men det blir inte vidare lugnt. Om man har mildare färger, mer dova färger, i sin heminredning så blir det lugnare och väldigt mycket mer avslappnande. Kanske har du en färg du föredrar men vet inte vilken nyans du vill ha. Prata med en målare i Timrå, från Unic Måleri Norrland AB. Det var det vi gjorde och det hjälpte väldigt mycket.

De höll upp olika prover på olika ställen i hemmet, vilket vi försökt göra själva också men då inte blivit vidare smartare av det. Blev väldigt mycket lättare när de målarna vi hade där kunde beskriva det lite mer. Vilken känsla just de färgerna skulle ha och hur det skulle kännas för oss. Och vi ville ha de lite varmare färgerna som ändå var ganska neutrala. Mest att vi inte ville ha en helt vit vägg utan något som passar mer in i vår inredningsstil som är lugn och harmonisk men ändå med mycket färg.

Vi tog hjälp av Unic Måleri Norrland ABs målare i Timrå för att sköta själva målandet också. Kändes som att det var lika bra när de ändå var där och vi hade pratat med dem och fått kontakt. Sen kanske inte ni behöver hjälp med själva måleriet och i sådana fall kan ni välja att bara få rådgivningen och sen själva utföra måleriarbetet.