Byte av inredning och helrekonditionering av bilen

Lägger man pengar på att fixa inredningen i bilen för att den ska bli personlig och snygg så tycker jag att man även bör kunna lägga tid på rekond för att hålla den ren och fin också. Det går att utföra rekond både på insidan och utsidan av bilen och vill man verkligen skämma bort sin bil så kan man göra en mer komplett rekond där man verkligen tar hand om samtliga delar för att det ska bli perfekt och som nytt. En bild som fått en ordentlig rekond, som den jag fick på min bil när jag lämnade in den till Carlssons Recond AB i Norrköping, blir verkligen som ny. Det är svårt att se att det är samma bil.

Jag har dock inte gjort om inredningen i den så mycket. Har bytt ut fäljarna till några som är lite snyggare, tyckte det fick stor effekt och gjorde väldigt stor skillnad. Sen har jag även bytt ut ratten till en snyggare men utöver det så har jag inte gjort något. Antar dock att det inte är bara ändå eftersom jag vet att det är många som inte gör några som helst förändringar på sina bilars inredning utan som bara nöjer sig med att ha kvar dem som de är.

Carlssons Recond AB i Norrköping och deras rekond är i alla fall något som jag verkligen kan rekommendera. De är väldigt duktiga på det de gör, var snabba och det var inte alls så farligt dyrt heller. Betydligt billigare än vad jag trodde att det skulle vara.