Fotografier som förmedlar en känsla

Att ta kort på och fotografera sin heminredning verkar vara ett ganska stort intresse för många. Det är väldigt vanligt på sociala medier att se bilder på människor publicerat på heminredningen som de har hemma. Det är ofta snygga bilder, men mest är det inredningen som är fin. Man märker när det är en riktig fotograf som har tagit bilderna, att vinklarna och minsta lilla detalj är så noga genomtänkt. Det är så mycket bättre med fotografier som är tagna av riktiga fotografer. Det gäller inte heller bara för bilder på heminredning och olika rum utan även för porträtt och sådant.

August Järpemo Fotograf & Webbdesigner i Enköping är en man som jobbar som fotograf som visserligen fotograferar människor men som är väldigt duktiga på att fånga en känsla i olika bilder. Och det är det som utmärker en riktigt bra fotograf. Att det är någon som kan ta bilder på någonting som är väldigt enkelt men att göra det på ett sätt så att bilden som de har tagit sen förmedlar en känsla till den person som kollar på det.

Just August Järpemo Fotograf & Webbdesigner har faktiskt tagit porträttbilder på oss som familj, min man och jag tillsammans med vår dotter när hon var ett år gammal. De är helt otroligt vackra och fina bilder. Har flera av dem uppsatta här hemma och tröttnar aldrig.