Kylservice som förstör heminredningen

Samtidigt som det är väldigt effektivt med värmepumpar så kan de vara väldigt tråkiga att ha uppsatta i sitt hem. De är inte direkt vidare snygga och så sitter de där med sin värme- och kylservice och ska vara i ett rum som är så öppet som möjligt. Så det finns ingenting man kan göra för att täcka för dem heller, utan de är helt synliga. Det först den vackra heminredning som man har.

Kollade dock lite på Klimat och Värmeservice Öst AB hemsida som har värmepumpar och som är specialister på kylservice och det verkar som att de hade några nya modeller och varianter som inte alls var lika hemska. Som faktiskt såg helt okej ut. Så antar att jag kanske kan ta och köra på någon av dem. Men får väl se till att prata med först så att det verkligen är så att det fungerar att använda de sortens värmesystem hemma hos oss.

Vi får ju ändå inte fixa med installationen själva så är lika bra att låta dem komma med åsikter och råd kring vilken form av kylservice som kommer att fungera bäst just här i vårt hem. Rekommenderar varmt Klimat och Värmeservice Öst AB till er andra som också tycker att det känns tråkigt med värme- och kylservice i form av fula värmepumpar i hemmet som helt förstör den heminredning man har.

Du gillar kanske också...