Bra butik för heminredningsintresserade

Hej på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni kommer gilla. Jag är en kvinna i Säffle som bara älskar att inreda mitt hem med sånt som går i en antik stil! Jag har hittat en butik, en loppis där jag har hittat många fina fynd, och på grund av att jag tycker att detta är så kul vill jag nu berätta för er om det här, bästa läsare. Företaget som jag pratar om heter Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och har ni inte hört talas om denna butik förut, så kan jag avslöja att det här är en butik dit du som heminredningsintresserad kan gå till om du känner att du behöver piffa upp ditt hem med fina och prisvärda produkter och som inte alla andra har. Butiken vänder sig till oss i Grums, Säffle och i Åmål. Det är alltid lika roligt att komma hem efter ett besök i denna butik och få ställa fram de nya sakerna som jag har köpt.  

   

Jag är imponerad över allt fint som finns på denna loppis och som dessutom är av bra kvalitet. Här finns det nog något för alla, oavsett vad det är du är ute efter, eller hur ditt vill inreda ditt hem och med ett utbud som hela tiden förnyas. Det är verkligen roligt att kunna handla här och dessutom få en personlig service. Jag ändrar nog om för mycket här hemma och köper för mycket saker men vi har ju alla olika intressen och nu så råkar detta med inredning vara det roligaste jag vet. Har du samma intressen som jag så tror jag nog att du skulle tycka det var väldigt roligt att besöka Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa!